24chasa.bgСпоред данни за март и април почти 2 млрд. лева са

...
24chasa.bgСпоред данни за март и април почти 2 млрд. лева са
Коментари Харесай

20% от болничните за 2020 г. платени за 2 месеца криза

24chasa.bg

Според данни за март и април почти 2 милиарда лв. са разходите за пенсии и помощи за бедните

Близо 20% от бюджета на Националния застрахователен институт за болнични през цялата 2020 година са към този момент платени през март и април.

115 497 400 лева е платил Национален осигурителен институт за компенсации за краткотрайна нетрудоспособност, в това число и карантина в двата месеца на коронакризата. Общо за тази година са планувани 633 млн. лева за краткотрайна нетрудоспособност, а в целия фонд “Общо заболяване и майчинство ” има към 1,3 милиарда лева Първоначалните прогнози на Националния застрахователен институт посочваха, че парите могат да стигнат за над 18

млн. работни дни.

 

Цялата публикация ТУК
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук . Потребителско име*:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР